Bakan Ersoy, Moskova'da Rus heyetle görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ve beraberindeki heyet, Rusya'da salgından sorumlu Başbakan Yardımcısı Golikova ile bir araya geldi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, Rus muhataplarıyla görüşmek için Rusya'ya gitti.
Türk heyetinin Rusya'da salgından sorumlu Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova başkanlığındaki Rus heyetle görüştü.
Görüşmede, Türkiye ve Rusya arasında karşılıklı uçuşların sürdürülmesi ve Rus turistlerin Türkiye'ye güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için alınması gereken önlemler ele alındı.
Ünlü markanın elma suyundan çıkanlar mide bulandırdı!
AVM yatırımının geri dönüşü 20 yılın üzerine çıktı!
Restoran işletmecileri: 500 bin kişi işini kaybedebilir
Kafaları karıştıran ihale... Dört ayda 155 milyon TL arttı
Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması sona eriyor
Ortak Paylaşım Forumu'na etkinlik dünyasının Oscar ödülü
Nedim Türkmen: Son 18 yılda 2 trilyon 269 milyar dolar vergi tahsilatı yapıldı; yüzde 22'si faize, yüzde 13'ü yatırımlara gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esnafa 4 milyar 622 milyon lirayı karşılıksız olarak veriyoruz
Hububat, bakliyat ve yaş çay alım fiyatı ne olacak?



YORUMLAR
Yorum Yap