Bahçeli: ABD Türkiye'ye açık cephe almıştır, reste rest diyecek mertliği sonuna kadar gösteriyoruz
Grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "ABD Türkiye'ye açık cephe almıştır, reste rest diyecek mertliği sonuna kadar gösteriyoruz" dedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:
MHP anket şirketlerini bozguna uğratarak geliyor.
Öğretmenlerimize hangi hakları versek bin kere helal olsun diyorum.
Ücretli, sözleşmeli hiçbir öğretmen kalmamalı hepsi kadroya geçirilmeli. Öğretmenlerimizin haklı taleplerini biliyor ve çözüm için elimizi taşın altına koyacağımızı ifade ediyoruz.
İhanet, kötülük bir hak değildir. Küfür bir hak değil, bir ahlak sorunudur. Terör bir insanlık suçudur. Temel hak ve hürriyetler ekseninde mangalda kül bırakmayanlar nereye varmak istemekte? LGBT'yi desteklemek bir hak mıdır yoksa bir sapkınlık mıdır?
Terörle ve terörizmle kesintisiz mücadele hakkımızdır. Pençe Kılıç Harekatı Türk milletinin hukuki bir hakkıdır. HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. Parti görünümlü bir örgütün siyasi hayatımızda olması haksızlıktır. HDP, Türk siyasetine sızmış zaman ayarlı bombadır. İlla siyaset yapalım diyorlarsa, tek yumurta ikizleri CHP'ne. Ne de olsa hedefleri aynıdır.
İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırının 2023 seçimleri için siyasi bir mahiyet taşıdığını ifade edenler bu milletin evladı olamazlar, bu vatanın sahibi olamazlar. CHP'nin bazı yöneticilerine bakıldığında aklama çabasındalar. İP'te de aynı tavır var. Bu iki partinin HDP'den ne farkı vardır?
İçişleri Bakanımıza hain diyen terörist seviciler, alçaktır.
Buradan teröristlere açık açık sesleniyorum, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla yüzleştireceğiz. Taviz yok.
Pençe Kılıç Harekatı teröristlerin kafasına yumruk gibi inmiştir. Harekattan bir gün önce ABD'nin özel kuvvetler komutanının, teröristlerin sözde mezuniyet törenine katılıp, sözde başarılarından gurur duyduğunu açıklaması, müttefiklik hukukuna hançerdir. Türkiye'nin iç politikası, ABD'nin dış politikasıdır. ABD Türkiye'ye açık cephe almıştır, reste rest diyecek mertliği sonuna kadar gösteriyoruz.
Çarpıcı rapor: En çok eroinin ele geçirildiği ülke Türkiye
ABD'den dikkat çeken 'Pençe-Kılıç' açıklaması: Türkiye'yi uyardık
Halil Falyalı cinayeti! Özge Taşker Falyalı ilk kez konuştu
Bakan Akar: 184 terörist etkisiz hale getirildi
Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Akar'dan harekat bilgisi aldı
PKK'dan Karkamış'ta okula roketli saldırı: 3 kişi hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi açıklaması: Sinyali verdik
Kılıçdaroğlu 'zikzak' demişti... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı işaret etti
Bakan Koca açıkladı: Tokat'taki Medicalpark'ın faaliyeti durduruldu!



YORUMLAR
Yorum Yap