Bağ evinde korkutan patlama

Aydın'ın Efeler ilçesinde Ali Koç adlı bir kişiye aile bağ evinde patlama ve ardından yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında bağ evi kullanılamaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

 

Olay, gece yarısı Umurlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Koç adlı bir vatandaşa ait bir bağ evinde henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı.

Olay yerine gelen itfaiye görevlilerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi. Olay sırasında ev sahiplerinin dışarıda oldukları öğrenildi.

Jandarma patlama ve yangınla ilgili inceleme başlattı.

 

Komşuların durumu yetkililere bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, ancak ev büyük hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi.

Olay sırasında evde kimsenin bulunmadığı ve ev sahiplerinin dışarıda olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, patlama ve yangının nedenini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol