Aydın Ayaydın bakan mı olacak?
AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, partisinin Muğla’da aday gösterdiği Aydın Ayaydın’a yüklendi. Muğla'da seçimi kaybeden Ayaydın'ın bakan olacağı iddialarına tepki gösteren Metiner, Erdoğan'a çağrıda bulundu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, partisinin Muğla'da aday gösterdiği Aydın Ayaydın'a yönelik sert eleştirilerde bulundu ve Muğla seçimlerini kaybetmesine rağmen bakan olacağı iddialarına tepki gösterdi.
Metiner, Ayaydın'ı partiden olmadığını ve hiç AK Parti'ye oy vermediğini iddia etmekle suçladı.
Ayrıca Ayaydın'ın, Cumhurbaşkanı'nın adını kullanarak kibirli bir tavır sergilediğini ve bakanları emrindekiler gibi gösterdiğini öne sürdü.
Metiner, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Ayaydın'ı partinin geleceğini umursamayan ve sadece kendi çıkarları için hareket eden biri olarak nitelendirdi.
Ayaydın'ın seçimlerde kaybetmesine rağmen bakanlık veya başka önemli görevler için kendisini aday göstermeye çalıştığını iddia etti.
Metiner, bu tür siyasi figürlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol vermemesi gerektiğini belirtti ve Reis'in vereceği karara tam destek verdiklerini ifade etti.
ABD'li Sarah, Ağrılı Emrah'ı fena dolandırdı
Erdoğan ve Bahçeliden klip sonrası ilk görüşme
Sinan Ateş cinayetinde şok fotoğraf: Görev tamam pozu
Özgür Özel: Kardeşim işsiz, iş bulursa kendi bulur
Ankara'nın diğer yarısı da Turgut Altınok'un oğlu ve gelininmiş
Nusr-Et'e bir ayda ikinci saldırı
Korhan Berzeg'in DNA sonucu çıktı
Karakolda cinnet! 2 polis şehit oldu, 8 polis yaralandı
AKP'de Troll alarmı! Temizlik yapılacak




YORUMLAR
Yorum Yap