ATO'da kritik seçim tarihi belli oldu
ATO Başkanı Gürsel Baran, “Türkiye’nin diplomasi başarısın cazibe merkezi rolünü güçlendiriyor” dedi. Baran, seçim tarihinin 8 Kasım'da yapılacağını duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Ankara Ticaret Odası meclis toplantısında konuşan Başkan Gürsel Baran, Türkiye’nin yakın coğrafyadaki ilişkilerde başarılı bir diploması sergilediğini belirterek, bu başarının cazibe merkezi rolünü güçlendirdiğini bildirdi.
Baran, “Koronavirüs salgınıyla birlikte tedarik zincirlerindeki bozulmalar, Rusya-Ukrayna savaşıyla başlayan doğalgaz ve petrol sıkıntısı, enerji, gıda ve emtia fiyatlarındaki yükseliş, üretim sorunları oluşturuyor” dedi. Karadeniz’de oluşturulan tahıl koridorunun dünya gıda arz güvenliğini sağladığına değinen Gürsel Baran, bunun Türkiye’nin ekonomik aktivitesinin artmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
Seçim 8 Kasım’da
Öte yandan ilçe seçim kuruluna seçim sürecini başlatmak için başvuruda bulundukları bilgisini de veren Baran, seçim tarihinin 8 Kasım 2022 olarak belirlendiğini kaydetti.
Baran, 4 yıllık dönemde birlikte görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür etti.
Ünlü iktisatçı Prof. Dr. Korkmaz: Hukuki sorunlar varken bedava para da versen kimse yatırım yapmaz
Bakan Nebati'den ABD'nin TÜSİAD mektubuna cevap: Endişelenmeyin
Almanya doğalgaz nedeniyle tuvalet kağıdı sıkıntısı yaşayabilir
Adewale Adeyemo'nun TÜSİAD'a gönderdiği uyarı mektubu ortaya çıktı
Milyonluk reklamlar bile Didi'deki zararı kapatamıyor
Ödeme yapılmamış! Yakamoz davalık oldu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı 40 uzman yardımcısı alacak
Selçuk Geçer bir dairenin gerçek maliyetini açıkladı: İşte yediğimiz kazığın resmi
ABD ekonomisi ikinci çeyrekte daraldı!



YORUMLAR
Yorum Yap