Astor'un patronu Feridun Geçgel ve kardeşine yurt dışı yasağı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü fon soruşturmasında, daha önce mal varlıklarına tedbir konulan Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel ile kardeşi Enver Geçgel hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verildi. Yasak kapsamına Feridun Geçgel’in oğlu Yusuf Geçgel de alındı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından sürdürülen fon soruşturmasında Astor Enerji cephesinde yeni bir adım atıldı.
Soruşturma kapsamında daha önce mal varlıklarına tedbir uygulanan Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel ile şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan kardeşi Enver Geçgel hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.
GEÇGEL AİLESİNDEN 3 İSME YURT DIŞI YASAĞI
Soruşturmadaki son kararla birlikte Feridun Geçgel ve Enver Geçgel’in yanı sıra Feridun Geçgel’in oğlu Yusuf Geçgel’in de yurt dışına çıkışı yasaklandı.
Böylece soruşturma kapsamında daha önce mal varlıklarına tedbir konulan Geçgel kardeşler hakkında yeni bir adli tedbir daha uygulanmış oldu.
SERVETİ 5,3 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ
Feridun Geçgel, Astor Enerji hisselerinde yaşanan yükselişin ardından servetini hızlı şekilde artıran iş insanları arasında yer aldı.
Geçgel, 2026 yılının ilk aylarında Forbes’un Gerçek Zamanlı Milyarderler Listesi’nde üst sıralara yükseldi. Nisan ayının sonunda yaklaşık 3,5 milyar dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin dördüncü ismi olarak gösterilen Geçgel’in serveti, mayıs ayı başında 4,1 milyar dolara ulaştı.
Güncel verilere göre Feridun Geçgel’in serveti yaklaşık 5,3 milyar dolar seviyesine yükseldi.
10 milyona yakın sorguya ulaşan Findeks’te yeni dönem: Veriden rehberliğe
Yeni döviz dönüşüm desteği tartışma çıkardı!
72 yıllık sanayi devi iflasın eşiğinde!
Prof Demirtaş: Finansal teröristler yerli ve milli diye çaldı
Aydın Doğan'a kıyak yapan müdüre soruşturma!
Sector Tarım yerli üretim gücüyle 35 ülkeye ulaşmayı hedefliyor
Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'na 130 ülkeden profesyonel gelecek
Benzine gelecek rekor zam belli oldu: Eşel mobil kalkıyor
ABD'de 'Made In Türkiye' algısı güçleniyor, İstanbul'a yeni alıcılar geliyor





YORUMLAR
Yorum Yap