Antalya'nın gözde oteli kime satıldı?
Türk turizm sektöründe önemli bir gelişme yaşandı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Türkiye'nin turizm alanındaki hamleleri bazı yurt dışı yatırımcıların iştahını kabartıyor. Türk turizminin önemli gruplarından biri olan Palmiye Grubu satıldı.
Palmiye Grubu’na bağlı Antalya Kundu-Lara’daki 5 yıldızlı Venezia Palace ve Ankara Çankaya'daki yine 5 yıldızlı Meyra Palace otelleri Ertok Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tokmakçı ve Belçikalı yatırımcı Kadir Şen tarafından satın alındı.
Öz sermaye ve kısmi kredi finansmanı ile gerçekleştirilen bu stratejik satın alma işlemi, turizm sektöründe önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
OTELLERDE YENİLİKLER YAPILACAK
Erdal Tokmakçı ve Kadir Şen’in ortaklığında yeni sezona hazırlanan Venezia Palace ve Meyra Palace otelleri, misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı ve otelin prestijini daha da artırmayı hedefliyor. Bu amaçla, 2024 yaz sezonunda otellerde kapsamlı yenilikler ve iyileştirmeler yapılması planlanıyor.
Palmiye Turizm Grubu’na ait otellerin İstanbul ve Belçika merkezli yatırımcılar tarafından satın alınması, Antalya ve Ankara turizmi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu yatırımın, bölgedeki turizmin gelişmesine ve yeni istihdam alanlarının yaratılmasına katkıda bulunması bekleniyor.

Böyle taklit görülmedi: Kod okutulduğunda bile sahte olduğu anlaşılmıyor

Yabancılar Türkiye'den gayrimenkul almayı bıraktı: 2022'te zirve, 2023'te çöküş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE'de yabancı yatırımcılarla görüşmesine Bilal Erdoğan da katıldı

Prof Emre Alkin: Enflasyonda tek hane 7 yıl sürebilir

Çikolata severlere kötü haber: Büyük zam yolda

Bakan Şimşek'ten yatırımcılara 'Ponzi' uyarısı

Türkiye yurtdışında lojistik ağı kuruyor

İşte kulislerde konuşulan emekli zammı

Kota zorluyor: Katırla altın kaçakçılığı yeniden çalışmaya başlayacak

YORUMLAR
Yorum Yap