Ankara'yı sarsan cinayet!
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş Ankara'da düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Ankara’da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı akademisyen Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı.
Saldırıda Sinan Ateş başından, Selman Bozkurt da omzundan yara aldı.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan ve daha sonra özel hastaneye kaldırılan Sinan Ateş hayatını kaybetti.
İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olayın ardından kaçan motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.
ENGİNYURT: HAİNCE PUSU
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekilli Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş kardeşim, Hain ve kahpece bir pusuyla şehit edilmiştir. Katillerin Allah belasını versin. Ruhu şad, Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.
Alinur Aktaş 800 dönüm sanayi arsasını nasıl aldı?
Murat Sancak'a silahlı saldırıda rekor hapis cezası
Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sır görüşmesi!
Kulis: Ekrem İmamoğlu ne zaman görevden alınacak?
Kulis: Erdoğan ve Bahçeli seçim tarihini belirledi
Devlet Bahçeli kaç yaşına bastı? Külliye'de gülümseten diyalog
'2.5 kilo altın dışında hiçbir şeyim yok' diyen Zehra Taşkesenlioğlu'na yanıt: 300 milyonluk otel kimin?
Erdoğan'dan Bahçeli'ye doğum günü pastası jesti




YORUMLAR
Yorum Yap