Akın İpek'in Beyaz Köşk'ü nihayet alıcı buldu!

FETÖ firarisi Akın İpek'e ait olan ve daha önceki üç ihalede satılamayan 'Beyaz Köşk', dördüncü denemede 1 milyar 116 milyon TL'ye alıcı buldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

15 Temmuz darbe girişiminin ardından mal varlıklarına el konulan Akın İpek'in İstanbul Boğazı'ndaki 'Beyaz Köşk'ü, nihayet satıldı.

Daha önce üç kez ihaleye çıkarılan ancak alıcı bulunamayan köşk, bu kez 115 milyon TL indirimle satışa sunuldu ve alıcı buldu.

Boğaz'ın en prestijli bölgelerinden birinde yer alan köşkün satışı, TMSF tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamayla duyuruldu.

Açıklamada, köşkün yeni sahibinin kim olduğu belirtilmedi.

SATIŞ DETAYLARI AÇIKLANDI

11 Eylül 2025 tarihinde duyurulan ihale, açık teklif ve açık artırma usulüyle gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif, KDV dahil 1 milyar 116 milyon TL olarak kaydedildi.

Yönetim Kurulu'nun onayının ardından tapu devri işlemlerinin kısa sürede tamamlanacağı ve gelişmelerin KAP üzerinden paylaşılacağı belirtildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol