Ak Partili Güral’ın Milli Park içindeki projesine jet onay...
AKP MKYK’sine giren Erkan Güral’ın şirketine ait Antalya Kemer’deki lüks otel projesi onay aldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

AKP’nin merkez karar ve yönetim kurulu (MKYK) üyesi olan Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunduğu Beydağları Sahil Milli Parkı içerisinde kalan alanda lüks otel projesine onay çıktı.
Cumhuriyet’ten Şeyda Öztürk’ün haberine göre, başvuru sürecinin üzerinden çok geçmeden Antalya Valiliği projeye “çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir” kararı verildiğini açıkladı.
Beydağları Sahil Milli Park Müdürlüğü, “Bir sakınca bulunmamaktadır” dedi.
Projenin ÇED dosyasında alan bilgiye göre, 77 bin 448 metrekarelik alanda 237 oda, 636 yatak kapasiteli otel inşa edilecek.
Alana 196 odası bulunan 1 otel ve 41 adet villa dikilecek.
Denize sıfır olan 2 milyar 345 milyon 593 bin TL değerindeki projeyle birlikte alana 5 restoran, 41 adet villa havuzu, 1 ana yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 6 dükkân, 2 tenis kortu ve otopark yapılacak.

Ünlü şirket iflas etti, ürünleri kapış kapış satılıyordu

İzmirli dev şirket konkordato ilan etti

Demirtaş’tan yüzde 5'lik zamma yorum: Allah emeklilere sabır versin…

Emekli maaş zamları Ocak ayına yetişir mi?

TMSF dev şirketi satışa çıkardı

Ak Partili Şamil Tayyar’dan emekliye yüzde 5 zamma tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 zam verdi

İhracatçıların yıl sonu kur beklentisi

‘Konfor’ için 30 milyon dolar harcadı

YORUMLAR
Yorum Yap