Acun Ilıcalı'dan Adnan Oktar itirafı: Nasıl müridi oldu?
Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ile çıkan fotoğrafına ilişkin tartışmalara cevap verdi. Ilıcalı, '19 yaşındaydım. O zamanlar 1-2 sene görüşmüşlüğüm oldu' diye konuştu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Ülke gündemini devamlı olarak meşgul eden Adnan Oktar, bu kez Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla gündeme taşındı. Acun Ilıcalı, iddia edilen Adnan Oktar Cemaati ilişkisiyle ilgili bir Youtube yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ülke gündeminde uzun zamandır yer alan Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar iddialarına karşılık yanıt geldi. Acun Ilıcalı bugün yaptığı açıklamada, merak edilen sorulara tek tek yanıt verdi. Adnan Oktar'ın bir süre süresince yanında olduğunu itiraf etti.
Acun Ilıcalı Adnan Oktar'ın nasıl müridi oldu?
Acun Ilıcalı’nın kanalında çalışan Seda Akgül, Acun Ilıcalı hakkında “Adnan Oktar’ın yanına gittikten sonra aniden zenginleşti” demesi sosyal medyanın gündeminde yeniden Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'la ilişkisi gündeme gelmişti.
Acun Ilıcalı, "19-20 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem Adnan Hoca'yla görüşmüşlüğüm oldu, 1.5-2 yıl. Sonra aralarından ayrıldım." diyerek Adnan Oktar’ın müridi olduğunu itiraf etti.
2018 senesinde suç örgütü kurmak suçuyla 8 bin 658 yıl hapis cezası verilen Adnan Oktar'ın arşivi ortaya çıktı. Katılım sağladığı bir programda Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlarından olan Esat Yontunç için, "10 - 15 senelik talebem" sözlerini kullanmıştı.
Arşivlerden çıkartılan görüntülerde Adnan Oktar'ın "Tam bir kerata" diyerek Acun Ilıcalı'yı kast ettiği görüldü.
"BELLİ BİR SÜRE GÖRÜŞTÜM"
Ilıcalı'nın açıklaması şu şekilde:
"Bahse konu olan yılda 19 yaşındaydım Enver bey. 19-20 yaş arasındaydım ve annemlerin rahmetli olduğu dönemdi. Manevi açıdan kendime yakın gördüğüm dostlarımla beraber belli bir süre görüştüm.
Daha sonra içinde bulunduğum ortamı beğenmeyerek terk ettim. Resmin olduğu yer de Anıtkabir bu arada. 35 sene önce ben bir buçuk iki yıl Adnan Hoca'yı görmüşüm, 35 yıldır da görmedim.
Zaten Adnan Hocacılar kendilerini gizleyen insanlar değil, kendileri de bunu dile getiriyorlardı."

Erdoğan'ın uçağında Ahmet Hakan ayrıntısı: TCMB Başkanı Erkan ile röportaj yapmıştı

Turgay Ciner, Devlet Bahçeli’nin o sözlerine sansür getirdi

Can Tanrıyar hakkında tahliye kararı

Mehmet Cengiz de medya patronu oldu

TRT’den 10 Kasım'da 'Olmasaydı da olurduk' diye gazeteye ilan veren isme 257 milyon liralık ihale

KRT satışında 1 milyon dolarlık kavga!

Fatih Altaylı’dan o fotoğrafla ilgili eleştirilere sert tepki: Demek ki adam değilsiniz

Erdoğan: Medya mensuplarımız istediğini yazabilmektedir

'Türkiye'nin Elon Musk'ı diye medya haber yapıyordu! Fedlan Kılıçaslan neden tutuklandı?

YORUMLAR
Yorum Yap