Acun için Didim 'Altınkum' seferberliği
Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'de rantçıların gözdesi olan dev bir arazinin verildiği iddiaları dile getiriliyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı’nın Didim Altınkum’da denize sıfır vakıf arazisinde incelemelerde bulunduğu iddiası ilçede merak uyandırdı.
Uzun zamandır rantçıların iştahını kabartan 30 bin dönümlük vakıf arazinin üzerinde daha önce sosyal tesis olarak kullanılan metruk binaların apar topar yıkılarak arazinin temizlenmesi ilçe halkının tepkisine neden olmuştu.
İlçeye daha önce Alaattin Çakıcı’nın, ardından da Acun Ilıcalı’nın gelmesi ve Altınkum Sahili’nde görülmesi bir anda arazinin apar topar Ilıcalı’ya verileceği söylentilerine neden oldu.
Yeni Didim Haberim Gazetesi'nden Mehmet Sarışın'ın tweetine göre, "Acun Ilıcalı, süper lüks jet teknesiyle Bodrum'dan Didim'e geldi. Yanında sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Esat Yontunç vardı"
İlçedeki siyasi parti temsilcileri süreci takibe aldıklarını söylüyor.
Cenk Ulukartal ile Melis Anlı krizinde yeni gelişme!
Selim Akın: İDO ve GYO’da beklemediğimiz bir darbe aldık!
İnşaat sektörünün duayeni Şefik Gül vefat etti
Cem Uzan, genç aşkı için evi terk etmişti! Yeni gelişme
Dedeman Grubu’nda şok: Rakiplerimize sırlarımızı verdi
Sabancı, Hollanda'da ne şirketi kuruyor?
Ünlü armatöre 35 milyon TL’lik boşanma davası
İpek Ilıcak Kayaalp: Kadın istihdamına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var!
Milyarder iş insanı bakıcısıyla evlendi ama kızını kaybetti



YORUMLAR
Yorum Yap