Acı haber geldi! Dört voleybolcu daha hayatını kaybetti
Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş depremde hayatını kaybetti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. On binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremin onuncu gününde göçük altında kalanları arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Tüm Türkiye’yi derinden sarsan depremlerde, spor camiasından da çok sayıda isim enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), dört sporcularını daha depremde kaybettiklerini duyurdu:
TVF’den yapılan açıklamada şöyle denildi;
“Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş’ın deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun.”
Daha önce sporcu Ceren Akman ve altyapı sporcusu Elçin Çınar’ın hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Erden Timur 3 gündür deprem bölgesinde

Spor kulüplerinden depremzedeler için yardım seferberliği

Fenerbahçe, Arda Güler için Paris Saint-Germain'i reddetti

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'nin bu sistemi yıkmasının zamanı gelmiştir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bize operasyonlar hep Şubat ayında yapılıyor

Ali Koç: Yaşananlar Türk hakemlik müessesinin iflasıdır

Ali Koç ve Jorge Jesus, PFDK'ye sevk edildi

Fenerbahçe yönetimi federasyon yolunda

Fenerbahçe: Ali Palabıyık, operasyon için görevli gelmiştir, bozacağız oyunlarını!

YORUMLAR
Yorum Yap