Abdurrahman Dilipak AK Parti içindeki AKP'lileri yazdı: Eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm kokuyorlar; rutubet kokan derneklerden çıkıp, plazalara taşındılar
Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi?
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, ANAP'ı 'Papatyalar'ın bitirdiğini, AKP'yi de AKfP'nin 'Papatyaları'nın bitireceğini belirterek, "AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!" diye yazdı.
Abdurrahman Dilipak, AK Parti içindeki AKP'lilerden yardım almayan cemaat ve vakıf kalmadığını iddia ederek, "Ha, işte böyle, veren al alan elden üstündür. Daha önce siz konuşuyordunuz onlar dinliyordu, şimdi onlar konuşuyor, siz dinliyorsunuz.. AB fonları ile semirenlerin sesleri nasıl inceldi, eskiden ter kokuyorlardı, şimdi parfüm kokuyorlar. Bodrum katlarında rutubet kokan derneklerden çıkıp plazalara taşındılar." ifadelerini kullandı.
Yazının tamamı için tıklayın...
Albayrak Medya Grubu'nun 'hilafet' çağrısı: Şimdi değilse ne zaman?
Gazeteci Hilal Kaplan'a ağır küfür eden Saadet Partili Ebubekir gözaltında
Yelda Akgün’ün yeni adresi belli oldu
Dünya rekoru! Türkiye’de, 415 bin web sitesi engellendi
Sosyal medya düzenlemesi kabul edildi
'Kayınvalidesi devreye girdi' haberi doğu çıktı, Engin Altan Düzyatan 'Barbaros' oluyor
Didem Arslan Yılmaz, Habertürk'ten ayrıldı! Reytinginiz bol olsun...
İşte RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in aldığı maaş: CHP’li Atila Sertel açıkladı
İletişim Başkanı Altun'dan medyaya: Gerçek anlamda dördüncü kuvvet olarak hareket edin



YORUMLAR
Yorum Yap