ABD'li milyoner Robert Durst hapishanede öldü
ABD'de, en yakın arkadaşını öldürmekten geçen yıl ekimde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan milyoner Robert Durst, hapishanede hayatını kaybetti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
78 yaşındaki Durst'ın, California’daki Stockton cezaevi hastanesinde doğal nedenlerle öldüğü belirtildi.
Robert Durst, yazar Susan Berman'ı, eşinin ortadan kaybolması hakkında polise konuşmasını engellemek için 2000'de Los Angeles’taki evinde öldürmekten yargılanmış ve 15 Ekim 2021’de suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına mahkum edilmişti.
New York'un en zengin emlak varislerinden olan Durst, 1982'de eşi Kathleen McCormack'ın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasından da sorumlu tutuluyordu.
Polis, suç belgesel dizisi The Jinx'e konu olan ABD'li milyonerin etrafında bulunan 2 kişiyi daha öldürdüğüne inandığını açıklamıştı.
Durst tutuklanmadan önce, kendisiyle ilgili yapılan bir belgeselin çekimleri sırasında, mikrofonun kayıtta olduğunun farkında olmadan "Ben ne ettim? Elbette hepsini ben öldürdüm" şeklinde itirafta bulunmuştu.
Üç kadından lüks sitede milyonluk soygun!
Fatma Şahin de ranta isyan etti: Kan kusup, kızılcık şerbeti içiyorum
Dikkat! Marmara için fırtına uyarısı
Destici'den tasarruf açıklaması: 100 TL'lik et almıyorum, kuzu kestiriyorum
Karaismailoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na 250 bin TL’lik dava
Meteoroloji uyardı! İstanbul ve Ankara’ya kar geliyor
Kabataş Erkek Lisesi'nde skandal! Atatürk posterini delik deşik ettiler
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu hastaneye kaldırıldı
Kılıçdaroğlu ile Bakan Karaismailoğlu arasında yolsuzluk tartışması



YORUMLAR
Yorum Yap