Öğretim görevlisi kadın, eski sevgilisi tarafından yakılarak öldürüldü
İstanbul Maltepe'de Kemal Delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döken katil Kemal Delbe, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.
Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve çocuklar tahliye edildi.
Dehşet apartmanında kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik kameralara yansıdı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.
Babacan gözyaşlarını tutamadı: Bir daha kimse bu yasağı getirmeye cüret edemez
AYM'den Osman Kavala'ya ret!
Emine Erdoğan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'Leblebi' ile birlikte uğurladık
İçişleri'nden 'Evlendirme Genelgesi': İkametgaha göre başvuru zorunluluğu kaldırıldı
SBK Holding'e yönelik operasyon... Gözaltılar var
'İstanbul'da vaka sayısında yüzde 60 gerileme yaşandı'
Erdoğan'ın avukatı Özel'den 'vekalet ücreti' açıklaması: Yapılan tahsilat 1 milyon 108 bin TL
Katar Ankara Büyükelçisi: Mutlu değiliz
30 milyon TL korkusu! Hacker çetesi çökertildi, para ortada kaldı...



YORUMLAR
Yorum Yap