Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği vahşet evi için yıkım kararı

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği vahşet evi yıkılıyor

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Bahçeşehir’de bulunan ve dehşetin yaşandığı evin de aralarında bulunduğu Şelale Evleri Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine 12 katlı apartmanlar dikilecek. Evin yıkılacağını duyan Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut "İnşallah yıkılır" dedi.

Türkiye Bahçeşehir’deki 3 katlı evlerden oluşan Şelale Evleri Sitesi'ni 3 Mart 2009 günü işlenen bir vahşetle duydu. 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından o sitenin 73 numaralı villasında vahşice katledildi.

Cesedin bulunmasıyla başlanan soruşturmanın izleri Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu’na uzandı. Katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu gözaltına almak için villaya giden polis, korkunç cinayetin kanlı izleriyle karşılaştı. Polisin incelemesiyle vahşet evinde birçok delil bulundu. O günden sonra Münevver Karabulut cinayeti Türkiye gündeminde yer almaya başladı.

YIKIM KARARI ÇIKTI

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, yıllar sonra 2020’de vahşet evinin bulunduğu Şelale Evleri Sitesi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Başakşehir Belediyesi 14 villadan oluşan Şelale Evleri’nin 12 katlı apartmanlara dönüşümü için İBB meclisine önerge sundu. Önerge 2021’de AKP ve MHP’nin oy birliği ile kabul edildi. Şelale Evleri Sitesi için kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıktı.

"İNŞALLAH YIKILIR"

Vahşet evinin yıkılacağı haberini Habertürk’ten öğrenen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut “Villanın yıkılacağını bilmiyordum. Yeni duydum. İnşallah yıkılır” dedi.

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol