Melih Gökçek’in mal varlığı incelenecek!
54. Hükümet'te Devlet Bakanlığı yapan Gürcan Dağdaş, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisi hakkında açtığı hakaret davasının ilk duruşmasında, mahkemenin Gökçek'in mal varlığının incelenmesi kararı aldığını duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kapatılan Refah Partisi’nden iki kez milletvekili seçilen ve 28 Şubat’ta sona eren Refahyol Hükümeti’nde Devlet Bakanlığı görevini yürüten Gürcan Dağdaş, kendisi hakkında hakaret davası açan Melih Gökçek ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
MAL VARLIĞI İNCELENECEK
Dağdaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, hakaret davasının görüldüğü duruşmada Melih Gökçek’in mal varlığının incelenmesiyle ilgili talepte bulunduğunu belirtti.
Mahkemenin Dağdaş’ın talebini kabul ettiği öğrenilirken Gökçek’in mal varlığının incelenmesi için tapu ve bankalara yazı yazılmasına ayrıca mal beyanlarının da incelenmesine karar verildi.

Dağdaş sosyal medyadaki açıklamasında, “İ. Melih Gökçek’in şahsıma açmış olduğu hakaret davasının ilk duruşması yapıldı. İ. Melih duruşmaya katılmadı!
Hakim talebim üzerine; İ. Melih’in mal varlığının araştırılması için tapuya ve bankalara yazı yazılmasına ve mal beyanlarının incelenmesine karar verdi!
TARZAN ZORDA!!!” ifadelerini kullandı.
Meteoroloji uyardı: Cuma günü yağış geliyor, sıcaklıklar azalacak
Fener Rum Patriği Bartholomeos'un İstanbul'daki evine hırsız girdi
İstanbul'un zeminleri ne kadar riskli! İşte ilçe ilçe risk haritası
Altun, Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’liyi yalanladı: Hayal ürünü
Kulisler hareketlendi; Saray’a giden ‘gizemli’ CHP’li için kimlerin ismi geçiyor?
Akar: Barış Pınarı Harekatı'nda 1200 terörist etkisiz hale getirildi
İBB, Deutsche Bank’tan kredi aldı; 2 yıldır duran Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı yeniden başlıyor
Kemal Kılıçdaroğlu: Saray'a giden CHP'liyi biliyorum
Şok iddia: Erdoğan, Davutoğlu’nu cezalandırmak için İstanbul Şehir Üniversitesini kapatacak



YORUMLAR
Yorum Yap