Abdullah Avcı'dan Beşiktaş'a 12 milyon TL'lik cevap: Tatile gidiyorum, avukatımla görüşün
Beşiktaş yönetimi, Abdullah Avcı'yı sözleşme fesih işlemleri için çağırdı ancak Avcı'dan "Tatile gidiyorum, sözleşme fesih detaylarını avukatımla görüşün" yanıtını aldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Beşiktaş, kötü gidişin faturasını teknik direktör Abdullah Avcı'ya kesmiş ve tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz günlerde yolların ayrıldığı resmen açıklanmıştı.
Avcı ile yapılan toplantıda sözleşme feshi imzalanmamış sadece ayrılık kararı alınmıştı. Yapılan görüşmede tazminat maddesi olmayan Avcı'ya sözleşmesinde yer alan 1 yıllık alacağı olan 12 milyon TL'nin 10 aya bölünerek ödeneceği belirtilmişti.
Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre yönetim, ayrılık kararı sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı'yı arayarak sözleşme feshi için kulübe çağırdı ancak Avcı'dan beklenmedik bir yanıt aldı. Tecrübeli teknik adam "Tatile gidiyorum, sözleşme fesih detaylarını avukatımla görüşün" dedi.
Bu görüşme sonrasında yönetim, fesih için Avcı'nın avukatıyla görüşme gerçekleştirecek.
Fenerbahçeli Abdullah Kiğılı, Filenin Sultanları ve Filenin Efelerine sponsor oldu
Kobe Bryant'ın helikopteri nasıl kaza yaptı? 298 km hızla dağa çakıldı
Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği kaza yerinden ilk kareler geldi
Dünyayı şoke eden haber! Kobe Bryant ve kızı helikopter kazasında hayatını kaybetti…
Göztepe'nin yeni stadında ilk gol Halil Akbunar'dan
Galatasaray, Konya deplasmanından 3 golle dönüyor
Cedi Osman, Elazığ depremi için kampanya başlattı, 385 Bin TL topladı
Fenerbahçeli Muric: Golümü depremde vefat eden Miraç Can Dişçi'ye armağan ediyorum
Kanarya 37 puana yükseldi ve Başakşehir'i geçti



YORUMLAR
Yorum Yap