60 turistin kaldığı otel gece yarısı mühürlendi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlü olan 4 yıldızlı otel, polisin denetiminde müşteri aldığı ve faaliyetine devam ettiği tespit edilerek tekrar mühürlendi. 20 odada kalan 60 yerli ve yabancı tatilci ise başka otele yerleştirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 11 kilometre mesafedeki İçmeler mahallesinde otellerde alkollü içki satış belgesi (TAPDK) denetlemesi yaptı.
TAPDK BELGESİ BULUNMUYOR
Saat 22.00 sıralarında 4 yıldızlı bir otele giren polisler, TAPDK ve işletme ruhsatlarını istedi. Otel yetkilileri ruhsatlarının olmadığını bildirdi. Yapılan incelemede otelin belediye tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlü olduğu ve TAPDK belgesinin bulunmadığı öğrenildi. 4 yıldızlı otel yetkililerinin mühür fekti yaptığı ve müşteri aldığı belirlendi.
TURİSTLER BAŞKA BİR OTELE GÖNDERİLDİ
Bunun üzerine otele Polis tarafından zabıta ekipleri çağırıldı. Zabıta ve polis ekipleri otele girerek faaliyetinin durdurulması ve mühürlenmesi için işlem başlattı. 20 odada bulunan çoğunluğu Rus turistler olmak üzere Türk müşteriler de dâhil tek tek odalarından çıkılarak başka otele yerleştirileceği bildirildi. Eşyalarını toplayan turistler 50 metre mesafedeki başka bir otele yerleşmek için ayrıldı.
OTEL MÜHÜRLENDİ
Otelin boşaltılması ardından zabıta ekipleri polis eşliğinde mühürleme işlemini yaptı. Otel işletmecileri hakkında mühür fekki yapmak suçundan tutanak tutuldu
Mobilyacılar talebe yetişemiyor
TÜSİAD Başkanı Kaslowski: Sadece algı yönetimi ile ekonomik başarı olamaz; güven problemi var
Türkiye’nin en akıllı otoyolu bugün açılıyor
Bu mesajı tıkladı, tüm parası uçtu! Şimdi de koronavirüs dolandırıcıları patladı
Pandemide faturalarını ödemeyenler arttı, CK Enerji elektrikleri kesmeye başladı
THY'den çalışanlara: Kırk katır mı kırk satır mı!
İşten çıkarma yasağı 2 ay daha uzatıldı
TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanlığı’na Trendyol'dan Ozan Acar seçildi
'Dünyanın en saçma binası' için yıkım kararı



YORUMLAR
Yorum Yap