2 milyar dolarlık loto çekilişinde skandal!
ABD'nin ünlü lotosu Powerball bir ilke imza attı. 39. haftaya devreden ikramiye 2 milyar dolara ulaşarak dünya rekorunu kırdı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen Powerball ikramiyesi rekor seviyeye ulaştı. 45 eyalette gerçekleştirilen çekiliş kapsamında başkent Washington DC, Porto Riko ve Virgin Adaları’da çekilişte yer alıyor. Büyük ikramiye kazanmak isteyen kişilerin 6 rakamının hepsini bilmesi gerekmektedir. 39. haftaya giriş yapan çekiliş rakamını duyanlar kulaklarına inanamıyor.
ABD'de gerçekleştirilen Powerball çekilişinde kişilerin büyük ikramiye kazanabilmesi için 6 rakamı da tutturması gerekmektedir. Tüm rakamları tutturma ihtimali 292,2 milyonda 1 olan çekiliş tek kişiye çıkarsa bir rekor gerçekleşecek. İkramiyeyi kazanan kişi tam 2 milyar doların sahibi olurken gelmiş geçmiş en fazla ikramiye kazanan kişi olarak adını tarihe yazdıracak.
KAZANAN NUMARALAR AÇIKLANMADI
Yıllardır Powerball oynadığını söyleyen bir Türk iş insanı, "Loto çekilişi ABD'de Türkiye saatiyle 07.00'de yapılıyor. Çekilişin üzerinden 2.5 saate yakın zaman geçti. Hala rakamlar açıklanmadı. Şimdiye kadar Powerball çekilişinde hiç böyle bir şey olmamıştı. Birşeyler dönüyor" dedi.
İspanya'da bir köy 260 bin euro'ya satışa çıkarıldı
Elon Musk şimdi de seçimlere müdahale ediyor
Çin'de ihracat pandemiden bu yana ilk kez düştü!
Küresel konut fiyatları geriliyor: İngiltere’de sert düşüş
İşbaşaran Group UK, İngiltere'de gayrimenkulde büyümeye devam ediyor
ABD'de 1.9 milyar dolarlık loto ikramiyesi dünya rekoru kırdı
İngiltere eski Başbakanı Boris Johnson, İstanbul'a ekonomi sınıfında uçtu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le yatta görüştü
Miçotakis’ten Erdoğan’a enflasyon göndermesi: Bizde de yüzde 85 olsa…



YORUMLAR
Yorum Yap