100 milyar dolar servete sahip ilk kadın
Güzellik ürünleri markası L’Oreal’in varisi Francoise Bettencourt Meyers, 100 milyar dolarlık bir servete sahip olan ilk kadın oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre Meyers’in serveti geçtiğimiz perşembe günü 100.1 milyar dolara yükseldi.
Bu dönüm noktası, kimyager büyükbabası Eugene Schueller tarafından 1909’da kurulan güzellik ürünleri imparatorluğu L'Oréal SA'nın hisselerinin rekor seviyeye ulaşması ve hisselerin 1998'den bu yana en iyi yılını geçirmesiyle geldi.
Meyers, artık Meksikalı Carlos Slim’in ardından gezegenin en zengin 12’inci insanı oldu.
İncil hakkında kitabı var
70 yaşındaki Meyers, kendisinin ve ailesinin yaklaşık yüzde 35 hisseyle en büyük hissedar olduğu 268 milyar dolar değerindeki L'Oréal'in yönetim kurulu başkan yardımcısı görevini sürdürüyor. Her gün saatlerce piyano çalmasıyla tanınan Meyers, gösterişli bir hayat ve medyadan uzak yaşıyor. İncil üzerine 5 ciltlik bir araştırma serisi ve Yunan tanrılarının soykütüğünü anlattığı iki kitabı bulunuyor.
Patronlardan mesaj: Yatırıma devam
Süleyman Orakçıoğlu'ndan patronlara mesaj: Nakit akışı demir top gibidir
Doğan Grubu'ndan yeni satın alma
Nihat Özdemir'in acı kaybı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Ali Sabancı'nın güldüren diyaloğu: Bunların ne kadarı bize; hepsi size
Ali Sabancı'ya 'Hayata dönüş' kutlaması
Her şeyi önceden gören adam Bill Gates, 2024 tahminlerini açıkladı
Nihat Özdemir, Nursel Çökelek: Evlilik yok, aşka devam
Mehmet Ağar uzun süre sonra davette




YORUMLAR
Yorum Yap