10 bin sürücüye ehliyet affı geldi...
2,5 milyon sürücünün ceza puanı silinecek ve bu sebeple geri alınan 10 bine yakın ehliyetin iadesi sağlanacak
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaklaşık 3 saat süren Kabine toplantısının ardından kamu borçlarına yapılandırma kararlarını açıkladı.
Ehliyet affı getireceklerini açıklayan Erdoğan, “Sürücülerimizin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz. Yaklaşık 2,5 milyon sürücünün ceza puanı silinecek ve bu sebeple geri alınan 10 bine yakın ehliyetin iadesi sağlanacak” diye konuştu.
Tüm bu borçlara belirli oranla güncelleme ve taksit imkanı getirdiklerini de kaydeden Erdoğan, “Davalı vergi ve prim dosyaları da bu kapsamda olacak” ifadelerini kullandı.
İhracatçıya kur kıskacı! Euro 24-25 olması gerekiyor
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a çıkıştı: EYT'lileri oyalamayı bırak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Müjde' diyerek açıkladı: İşte yeni yapılandırma paketi
En çok satılan telefon markaları belli oldu
İstanbul'da açık artırmayla ev kiralama dönemi: En yüksek fiyatı veren
Vergi uzmanı, borç yapılandırma paketini tane tane anlattı: Ana parada indirim yok
Yargıtay'dan EYT'lilere kıdem tazminatı şoku!
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Avrupalılara vize sitemi!
İDDMİB'den 20 Milyar Dolarlık ihracat için 5 talep




YORUMLAR
Yorum Yap