1 liralık zigon sehpa izdihamı
Denizli’deki alışveriş festivalinde promosyon olarak 1 TL'ye satılan sehpalar, izdihama neden oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Denizli’de EGS Fuar alanında düzenlenen alışveriş festivalindeki özel kampanya izdihama neden oldu. Festival alanına gelen misafirlere 500 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde 1 TL karşılığında sahip olabilecekleri zigon sehpalar için kupon dağıtıldı.
5 bin kişiye 1 TL karşılığında zigon sehpa
Fuarın ilk günü büyük ilgi gören kampanyada, 5 bin kişiye 1 TL karşılığında zigon sehpa verildi.
Promosyon kampanyasının fuarın son günü yine 5 bin adet olarak yenileneceğinin sosyal medyadan kısa sürede yayılmasıyla, ziyaretçiler festivalin yapıldığı fuar alanının giriş kapısında metrelerce kuyruk oluşturdu.
Yaşanan büyük ilgi, fuar alanında zaman zaman izdihamı beraberinde getirdi.
Zigon sehpa almak için sıraya giren vatandaşlar arasındaki yoğunluk, bazı kişilerin birbirlerini ezmesine neden oldu.
Organizatörler, beklenenden fazla ilgi gören kampanya nedeniyle güvenlik önlemlerini artırdı.
Ancak alınan tüm önlemlere rağmen fuar merkezinin giriş kapısında izdiham oluştu. Bazı vatandaşlar kapıların geç açılmasına sitem ederken, özel güvenlik görevlilerin kapalı tuttuğu kapı yaşanan itiş kakışlara daha fazla dayanamadı.
Kapının kırılmasıyla birlikte içeriye doluşan kalabalık, zigon sehpa almak için birbirleri ile yarıştı. Fuar alanında 1 TL'ye sehpa satışları devam ederken; ürünlerin az kaldığını gören vatandaşlar, alanın dışında bekletilen sehpaları yağmaladı.

Profesör çift, 'AB'den fon' yalanıyla 55 milyon Lira dolandırdı

Tarih verildi; İstanbul donacak, kar geliyor

Japon deprem uzmanından kritik tsunami uyarısı: 3 ilçe gömülecek

İstanbul Galata Köprüsü'nde büyük Filistin mitingi

Türkiye 2024'e 'Merhaba' dedi

Yeni yılınız kutlu olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı

Kulis: Erdoğan ve Erbakan anlaşamadı, YRP kendi adaylarını açıklayacak

Erdoğan: Sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlış

YORUMLAR
Yorum Yap