'Bomba' şakası yaptı, uçuş iptal oldu
Pegasus Havayolları'na ait Samsun-İstanbul seferini yapacak uçakta, kabin memuru ile yolcu arasındaki 'bomba' diyaloğu uçuşu iptal ettirdi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Pegasus uçağı, PC2975 sefer sayısı ile Samsun Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek üzere yolcu alımına başladı.
Airport Haber'in aktardığına göre, yolcu alımında uçak içerisindeki bir yolcunun bagajına yardım eden Pegasus Havayolları kabin memuru, yolcuya "Bagajınız ne kadar ağır" dedi. Yolcunun da "İçinde bomba var o yüzden" diye karşılık vermesiyle olanlar oldu.
Olay üzerine yolcular tahliye edilirken uçakta da arama başlatıldı. Ancak bomba imha uzmanlarınca eğitilmiş köpek eşliğinde yapılan aramalarda, herhangi bir düzeneğe rastlanılmadı.
Uçak seferi iptal edilirken sözkonusu yolcunun da ifadesi alındı.
Dünyanın en büyük kahramanlık destanı 100 yaşında
İş vaadiyle kandırdığı kadınla uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan İŞKUR müdürü görevden uzaklaştırıldı
Erdoğan'dan dünyaya 'Suriye'ye operasyon' mesajı: Bir gece ansızın
Aziz Yıldırım hangi inşaat çalışmasından şikayetçi oldu?
Ak Partili Zehra Taşkesenlioğlu'nun olaylı boşanma davası: 2.5 milyon doları nereden buldu?
50 metrelik Cumhurbaşkanlığı yatı Boğaz'a indi!
Sedat Peker'den SPK eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında ağır iddialar
Sedat Peker'in Beykoz'daki evine el kondu!
Hamza Yerlikaya'nın sahte diploması mahkemece tescillendi



YORUMLAR
Yorum Yap