Turgut Altınok, hukuk fakültesini 33 günde bitirmiş

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı AKP'li Turgut Altınok’un üniversite diplomasının sahte olduğunu ve baroda da kaydının olmadığını iddia etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, Flash TV'de katıldığı programda, Cumhur'un Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı AKP'li Turgut Altınok'un diplomasının sahte olduğunu iddia etti.

Yeniçağ'ın haberine göre, Demirağ, Turgut Altınok’un üniversitede avukatlık bölümünü 33 günde bitirdiğini ve diplomasının sahte olduğunu söyledi.

"BARODA KAYDI YOK"

Demirağ, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim siyasilerin hep diplomaları tartışılıyor ya. Turgut Altınok yazdırmış kendisini yok, 'hukuk fakültesini bitirdi' diye. Zaten Kalaba Lisesi'ni dışarıdan bitirmiş. 98'de kaydını yaptırmış üniversiteye. Azarbaycan devleti daha sonra o üniversiteyi kapattı. 98'de 33 günde diploma alıyor. Sonra da yazdırmış, mesleği de avukat. Baroda kaydı yok. Diploma sahte. Ne diyeyim daha?"

ALTINOK'UN EĞİTİM HAYATI

Ankara'nın Keçiören ilçesinde belediye başkanlığı yapan Altınok'un özgeçmişi belediyenin web sitesinde şu şekilde yer alıyor:

"İlköğrenimini Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulunda, ortaöğrenimini Keçiören Kalaba Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini uluslararası hukuk alanında yapan Altınok, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin geliştirilmesi için yürüttüğü çalışmalardan dolayı Azerbaycan Uluslararası Vektör İlim Merkezi ve Kazakistan Abay Devlet Üniversitesi`nden “Profesör" payesi aldı."

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol