Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız tüketiciyi tehdit etti: Karşında dev Migros ve biz varız

İş dünyasının buluştuğu bir sosyal medya platformunda, satın alınan beyazlatılmış ve küflenmiş çikolataların fotoğraflarını paylaşan bir kullanıcı, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketledi ve beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Tepki alan CEO paylaşımını alelacele kaldırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Ürünlerinin küflenmeyeceğini savunan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, "Sanırım evinizdeki nem oranına bir göz atmalısınız. Herkesin bizi marka karalama suçlamalarıyla tehdit ettiği gibi görünüyor. Anlaşılan herkes bizim hizmetimize ihtiyaç duyuyor" şeklinde cevap verdi.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ile eşi Ali Sinan Tunaoğlu.

Son dönemde marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar, şirketlerin ürün kalitelerini artırması veya muhafaza etmeleri konusunda önemli katkılar sağlıyor.

İş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda da benzer bir olay yaşandı. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı, söz konusu ürünün fotoğraflarını hesabından paylaştı.

"MUHAFAZA KOŞULLARINDA BİR PROBLEM VAR"

"Kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var" ifadelerini kullanan kullanıcı paylaşımına "Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var" diye devam etti.

CEO'DAN SKANDAL YANIT

Satın aldığı çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketleyen kullanıcı, hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı.

'CEO ÜRÜNÜN KÜFLENDİĞİNİ KABUL ETMEDİ'

Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın, prim yapmak için bize baya bir ihtiyacı var herkesin."

"BÖYLE BİR DURUM OLSA SÖYLER, TELAFİSİNİ İSTERSİN"

Aşağıya "çöp" falan yazanlara bak. Bizim avukatlarımız marka karalama, marka değeri düşürme vs. konularında neler talep edeceğinden herkes habersiz. Ayrıca, bize böyle bir durum olsa söyler, telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle, ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim." şeklinde yanıtladı.

Bu mesaja sosyal medyadan art arda tepkiler gelince Tunaoğlu, bu mesajı sildi.

Tunaoğlu, Instagram hesabından paylaştığı mesajda ise ‘diğer CEO’lara benzemediğini’ şöyle anlattı:

TEPKİLERDEN SONRA 'ÖZÜR MESAJI' GELDİ

Patiswiss Instagram sayfasından daha sonra özür mesajı paylaşıldı. ''Müşterilerimizin yaşadığı olumsuz deneyimden dolayı derin bir özür diler, sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz'' denildi.

ELİF ASLI YILDIZ TUNAOĞLU KİMDİR?

Elif Aslı Yıldız, elektrik elektronik mühendisliği eğitimi almış ve gıda sektöründe girişimciliğiyle tanınıyor.

En bilinen başarısı, 21.05.2009 yılında kurulan Patiswiss Çikolata markasının CEO'su olması.

Aynı zamanda eşi de Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren Karel şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Ali Sinan Tunaoğlu'dur.

ASLI YILDIZ EŞİNİN ŞİRKETİNDE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ

Eşiyle arasında yaş farkı olmasıyla dikkat çeken Aslı Yıldız, eşinin yönetim kurulu başkanı olduğu Karel elektronik şirketinde Ocak 2009 - Ocak 2015 tarihleri arasında Savunma Üretim Baş Mühendisi olarak çalışmış.

EŞİ VE KARDEŞİ DE O ŞİRKETİN ORTAĞI

Patiswiss ortaklarından dikkat çeken diğer bir isim de Aslı Yıldız'ın erkek kardeşi Mustafa Nazif Yıldız. Çikolata şirketinin yüzde 10 hissesine sahip olduğu ortaya çıktı.

Patiswiss Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hissesi 3 ortaktan büyük bir kısmı Elif Aslı Yıldız'a ait.

16.000 Hisseye karşılık 160.000.000.00 TL Elif Aslı Yıldız

2.000 Hisseye karşılık 20.000.000.00 TL Ali Sinan Tunaoğlu

2.000 Hisseye karşılık 20.000.000.00 TL Mustafa Nazif Yıldız'a ait.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol