Muhafazakar ailede mal paylaşımı kavgası: 76 milyonluk arazi satışa konuldu

İş insanı İzzettin Vardarlı’dan geriye kalan yüklü miras, çocukları arasında sert bir ‘kavganın’ yaşanmasına neden oluyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Muhafazakâr ailede Vardarlı kardeşler, karşılıklı çok sayıda dava açtı; suç duyurusunda bulundu. Mal kavgasına giren Vardarlı kardeşlere ait Florya’daki değerli arazi ise mahkeme eli ile satılacak.

Vardarlı İnşaat ve Tekstil AŞ’nin sahibi iş insanı İzzettin Vardarlı geçen yıl vefat etti. Vardarlı’dan geriye kalan yüklü miktardaki servetin paylaşımı, iki eşinden olan çocuklarını karşı karşıya getirdi. Fazilet, Oya ve Esra Vardarlı kardeşler ile üvey ağabeyleri Feyzullah Murat Vardarlı arasında devam eden çok sayıda dava ile savcılık soruşturması bulunuyor.

DEĞERLİ ARAZİ SATIŞA ÇIKARILDI

HalkTV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre kardeşler arasında mal paylaşım kavgası sürerken, mahkemeden kritik bir karar alındı. Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi, Oya Vardarlı ve Esra Vardarlı ile Vardarlı İnşaat’ın da hissedarı olduğu Bakırköy Florya’daki değerli araziyi satışa çıkardı.

DEĞERİ 76 MİLYON LİRA

Florya Şenlik Mahallesi’ndeki arazinin değeri 76 milyon 228 bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler 8-25 Eylül tarihleri arasında teklif verebilecek. İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, ikinci ihale 12-19 Ekim tarihleri arası yapılacak.



Mahkeme eli ile satılacak arazi, İstanbul'daki en değerli bölgelerinden birinde.

BABANIN ŞİRKETİNE İCRA TAKİBİ YAPTILAR

Vardarlı kardeşler arasında devam eden davalarda, Oya Vardarlı ile kardeşi Esra Vardarlı, şirketten alacaklı oldukları gerekçesi ile 30 milyon liralık icra takibi yapmışlardı. Üç kız kardeşin yaptığı suç duyurusu sonrası da, Feyzullah Murat Vardarlı hakkında, evrakta sahtecilik suçlaması ile dava açılmıştı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol