Maskeli taraftarın ifadesi ortaya çıktı: Neden sahaya girmiş?

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından sahaya girerek futbolculara saldırdığı tespit edilen ve gözaltına alınan 13 kişiden 2'si tutuklandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Bitiş düdüğünün ardından taraftarların sahaya girerek futbolculara saldırdığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin soruşturma sürüyor.

Maçta yaşananlara ilişkin gözaltına alınanlar bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi. Aralarında sahaya ilk atlayan maskeli saldırgan H.Ç’nin de bulunduğu 13 şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti, 2 şüpheli tutuklandı. 

Adliyede Cumhuriyet Savcılığı tarafından 2. Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen 13 kişiden B.T. ve M.O. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, korner direğini yerinden söküp eline alarak Fenerbahçeli futbolculara saldıran Engin Taşkın ile tribünden atlayan ilk taraftar olan maç için Almanya’dan geldiği belirtilen maskeli saldırgan Hasan Çetinkaya "Basit yaralamaya teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Hasan Çetinkaya'nın verdiği ilk ifadesinde şunları söyledi:

“Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim. Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum.”

DÖRT KİŞİ TUTUKLANDI

Sahaya ilk atlayan maskeli Hasan Ç. ve korner direğiyle futbolculara doğru koşan Engin T, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Şüphelilerden 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İşlemleri süren şüphelilerden 2'sinin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısının 4'e yükseldiği öğrenildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol