Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat'ın güzellik merkezine silahlı saldırı

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündemden düşmeyen, sosyal medyada lüks hayatından kareler paylaşan Dilan Polat'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Dilan Polat ve eşi Engin Polat gündemden düşmemek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Lüks yaşantıları ve birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle kendilerinden söz ettirmeye çalışan Dilan Polat ve Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma iddiasıyla da gündeme gelmişti.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise canlı yayında kokain içtiğini itiraf etmiş ve evine yapılan baskınla gözaltına alınmıştı. Sıla Doğu'nun evinde uyuşturucu madde bulunmuş, adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Banu Parlak'ın Bahçeşehir'de bulunan güzellik merkezinin aynı gün içerisinde iki kez kurşunlanması gündem olmuş ve şarkıcı bu saldırının arkasında Dilan Polat'ın olduğunu söylemişti.

DİLAN POLAT'A AİT POLİKLİNİĞE SİLAHLI SALDIRI

Olay, Ataşehir'de gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gece 04.00 sıralarında Dilan Polat'a ait polikinliğe silahla ateş açıldı.

Polikliniğin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etti. Bazı camların kırıldığı ve kırılan camların siyah bir kaplamayla kapatıldığı görüldü.

 Görüntülerde hareketliliğin olduğu ve olay yerindeki polis ekiplerinin çalışması görülüyor. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri arıyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol