Çapkınlığı Ali Nino yakalattı: 20 milyon liralık ihanet davasında şok gelişme

İzmir'de Ece Dakın, Happy Moon's restoranlarının sahibi eşi Zülküf Dakın'ın cebinde bulduğu Ali-Nino heykelli anahtarlık ile aldatıldığını anladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Dedektif gibi iz sürüp iş insanı Dakın'ın İrina Irmak Bahar Pulat ile yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkardı! Ardından tam 20 milyon lira tazminat davası açtı! Ancak Ali-Nino davası ilginç bir gelişme yaşandı! İş insanı Zülküf Dakın, ihanet ettiği eşi hakkında aldırdığı karar şok etkisi yarattı!

Gürcistan'da bulunan Ali Nino heykelleri, İzmir'de Happy Moon's restoranlarının sahibi Zülküf Dakın'ın ihanetini ortaya çıkardı.

Yeni Asır'ın haberine göre evli ve bir çocuk annesi Ece Dakın, eşi Zülküf Dakın'ın cebinde bulduğu Ali Nino heykelli anahtarlık sonrası aldatıldığını anladı.

Dedektif gibi iz süren Dakın, eşinin telefonunda psikolojik danışman olarak kaydettiği İrina Irmak Bahar Pulat ile aşk yaşadığını ortaya çıkardı.

20 MİLYON LİRA TAZMİNAT İSTİYOR

Eşi Zülküf Dakın'ın sevgilisinin eğitim masraflarına kadar çeşitli ödemeler yaptığını ve birlikte eğlence mekanlarına gittiklerini ortaya çıkaran Ece Dakın, boşanma davası açtı.

'Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle açılan davada Ece Dakın, kocasından 10 milyon maddi, 10 milyon manevi olmak üzere toplam 20 milyon lira tazminat talep etti. Türkiye'nin konuştuğu Ali-Nino davasında, ilginç bir olay çıkardı!

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU DAVADA İLGİNÇ KARAR

İş adamı Zülküf Dakın'ın, avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuru yaptı. İhanet ettiği eşi Ece Dakın'ın şiddet eğiliminde olduğunu belirten iş adamı, genç kadın hakkında işyerine ve konutuna yaklaşmama cezası ve iletişim araçları ile telefon ve sosyal medya gibi gereçlerle aramama kararı aldırdı.

Genç kadının avukatlarının da bu karara itiraz edeceği vurgulandı. Öte yandan iş adamı Zülküf Dakın'ın boşanma aşamasında olduğu eşinin 500 bin liraya yakın kredi kartını kullandığını ve bu yüzden icrayla karşı karşıya kaldığını söylediği öğrenildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol