Büyük aşk bitti: Cem Hakko boşandı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan çifti aldıkları ortak kararla evliliklerini sonlandırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile 2017 yılında hayatını birleştiren Ronit Gülcan ortak bir kararla sessiz sedasız ayrıldı. İş insanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan dostça ayrıldıklarını belirterek avukatları aracılığıyla; "Karşılıklı sevgi, saygı ve mutabakat çerçevesinde alınan söz konusu kararla ilgili tüm süreç hassas bir şekilde yürütülmüştür" açıklamasını yaptılar.

Çiftin ilişkisi 2005’te Cem Hakko henüz Bettina Machler ile evliyken büyük bir aşkla başlamıştı.

28 yaşındaki Ronit Gülcan için “Musevi cemaatinin en güzel kızı” deniyordu. Cem Hakko 50 yaşındaydı.

Vakko’nun veliahtı, Power FM, Vakkorama gibi markaların yaratıcısı, otomobil yarışlarından kış sporlarına çok sayıda sportif etkinliğin arkasındaki isimdi.

Gülcan ve Hakko, Cem Bey’in bir akrabası aracılığıyla tanıştı, Ronit Hanım bir süre sonra Power FM’de Dış İlişkiler Sorumlusu olarak işe girdi.

Bir süre sonra yakınlaştılar, aşk başladı. 2005’in son aylarında artık gazeteler açık açık Cem Hakko’nun evli olmasına rağmen sürdürmekte kararlı olduğu aşkı yazıyordu.

Bettina Hakko başlangıçta evliliğini bitirmek istemedi.

Ağustos 2006’da Cem Hakko ve Ronit Gülcan’ın Göcek’te tekne tatili yaparken fotoğraflarının çekilmesi sona yaklaşan evlilikte bir dönüm noktası oldu.

Mal paylaşımı sorun yarattı

Aslında artık Bettina Hakko da boşanmayı kabul ediyordu ama iddialara göre mal paylaşımı konusunda anlaşamıyordu.

Yazılıp çizilenlere göre Bettina Hanım Cem Hakko’nun Vakko’daki hisselerinin yarısını, yönetiminde olduğu Vakko Wedding’in de tamamını istiyordu.

Bu sırada tekne fotoğrafları ortaya çıkıp ilişki alenileşince Cem Hakko’nun eşine tazminat ödeme ihtimali gündeme geldi. Cem Hakko’nun avukatı ünlü hukukçu Kezban Hatemi, Bettina Hakko’nunki Coşkun Hukuk Bürosu oldu.

16 Ekim’de görülecek çekişmeli boşanma davasından önce gazetelerde bir takım haberler yer aldı. İddiaya göre Cem Bey’in elinde Bettina Hanıma ait ahlaka aykırı görüntüler vardı.

Bu haberler boşanırken daha az tazminat ödeme girişimi olarak yorumlandı. Cem Hakko son anda davasını geri çekti, Bettina – Cem Hakko çifti 20 Ekim 2006’da “fikren ve ruhen anlaşamadıklarını ve şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını” ifade ederek boşandı.

Bettina Hakko bu boşanmadan o dönem için rekor sayılan toplamı 18 milyon eden hisse, gayrimenkul ve nakit para aldı. 

Başlangıçta bu ilişkiyi onaylamayan Vakko ailesi de zamanla Ronit Gülcan’ı kabullendi.

Zaman zaman çıkan “ayrılıyorlar” haberlerini saymazsak basına yansıyan ilk ciddi anlaşmazlık 2022’de Cem Hakko ve Bettina Machler’in oğulları Can Hakko’nun düğünü öncesinde yaşandı.

İddiaya göre Bettina Machler, Ronit Gülcan’ın düğüne gelmesini istemedi. Gülcan ve Cem Hakko bu konuda tartıştı.

Bu olay bitişin başlangıcı oldu. Bir süredir beraberde gözükmeyen çiftin ayrılacağı dedikodusu başladı. Büyük gürültüyle başlayan aşk, yıllar sonra kıyılan sade bir nikahla devam etti ve sessiz sedasız bitti.

Çift boşanma haberini avukatları aracılığıyla şöyle verdi: “Karşılıklı sevgi, saygı ve mutabakat çerçevesinde alınan söz konusu kararla ilgili tüm süreç hassas bir şekilde yürütülmüştür.”

Kaynak: 10haber.net

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol