Aileye girdi: Mete Vardar ile Özlem Yıldız ne zaman evleniyor?

2013'te Sinan Serter'den boşanan ve uzun süredir hayatında kimse olmayan Özlem Yıldız, kalbini yeni bir aşka açmıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Sunucu Özlem Yıldız ile turizmci Mete Vardar yedi aydır aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftten Mete Vardar'ın önceki gün doğum günüydü. Özlem Yıldız, Mete Vardar'ı yalnız bırakmadı ve Vardar Ailesi'ne girdi.

Mete Vardar ile sunucusu Özlem Yıldız 7 aydır aşk yaşıyor. Sevgililer ağustos ayında önce Okan-Neslihan Konaklı'nın düğüne katıldı. Mete Vardar ile Özlem Yıldız'ı düğünde görenler, "Darısı sizin başınıza" dedi.

Posta'nın haberine göre; Akşam da baş başa Özlem Yıldız'ın doğum gününü kutladılar. Özlem Yıldız'ın doğum günü organizasyonunu Mete Vardar yaptı.

MUTLU YILLAR AŞKIM'

Mete Vardar, "Mutlu yıllar aşkım, iyi ki hayatıma girdin" sözleriyle sevgilisi Özlem Yıldız'a olan duygularını dile getirdi.

Geçen cumartesi de Mete Vardar'ın doğum günüydü. Özlem Yıldız, sevgilisini 49. yaşında yalnız bırakmadı ve Vardar Ailesi'ne girdi.

NİKAH HABERİ GELİRSE SÜRPRİZ OLMAZ

Kutlamada Mete Vardar'ın anne-babası, çocukları, kardeşi, yeğenleri, yengesi ve Özlem Yıldız'ın oğlu vardı. Yakında nikah haberi gelirse, sürpriz olmaz.

Öte yandan ünlü sunucu ve model Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'da bir plajda görüntülenmişti.

Anne-oğul denizde eğlenceli anlar yaşayarak güneş ve denizin keyfini çıkarmıştı. Annesi Özlem Yıldız'ı omzuna alarak denize atan Demir'in keyfi ise bir hayli yerindeydi.

Özlem Yıldız, daha önce "Çok çalışkan bir kadınsınız. Yıllardır çalışıyorsunuz. EYT'de (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) durum ne?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

'ARTIK BEN DE EMEKLİYİM'

Yıldız, "Artık ben de bir emekliyim. Peki, kimin sayesinde? Kanal D'nin. O yıllarda, o yaşlarda buraya kadrolu sunucu olarak girdim. Aynaya bakıyorum, gülüyorum. "Artık emeklisin, kendine gel" diyorum" demişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol